Høst 2018

Tirsdag  12:45 – 14:00 Barselyoga – step 1

Torsdag  13:00 – 14:15 Barselyoga – step 1

 Fredag   13.00 – 14.15  Barselyoga – step 1

* Det er ikke kurs på røde dager, samt hele påskeuken og romjulen. Kursene går dog som vanlig i vinterferien og høstferien. Vi har kurs også i sommerferien, men i fellesferien er det et noe redustert kurstilbud.

På kurs hos oss vil du få treffe flere av våre dyktige instruktører. Som regel har hvert kurs to instrukører som underviser cirka annenhver gang.  Ved å ha flere instruktører får dere det beste fra flere tradisjoner og tilnærminger. Kursene følger et program som instruktørene vil repetere hver gang. Øvelsene er plukket ut for å ha størst mulig effekt i forhold til å trene opp kroppen igjen etter svangerskap og fødsel.

Begynn på et allerede startet kurs

Dersom kurset ikke er fulltegnet er det mulig å bli med selv om det allerede har startet. Har det gått en gang av kurset, melder du deg på via linken til det aktuelle kurset. Du kan i løpet av kursperioden avtale å ta igjen den allerede gjennomførte klassen. Dersom det er gjennomført minst to klasser, betaler du kun for klassene som er igjen av kurset, og du må da kontakte oss for påmelding. Alle kursene passer for alle nivåer. Du finner beskrivelse av de ulike kursene her.

Yoga to ganger i uken

Ønsker du å komme på yoga flere ganger i uken? Kursene våre går kun én gang i uken, men vi gir 20% rabatt på kurs nr 2 ved påmelding til to yogakurs samtidig. Send oss en e-post om hvilke to yogakurs du ønsker å gå, så legger vi inn en rabattkode som du benytter deg av ved bestilling.