Timeplan

Timeplanen viser en oversikt over hvilke dager og tider vi tilbyr ulike kurs. Oppstartsdato for de ulike kursene finner du i kursoversikten nedenfor. Klikk på det aktuelle kursnavnet for beskrivelse av kurset og påmelding.

* Det er ikke kurs på røde dager, samt hele påskeuken og romjulen. Kursene går dog som vanlig i vinterferien og høstferien. Vi har kurs også i sommerferien, men i fellesferien er det et noe redustert kurstilbud.

Kursoversikt

[EVR_CATEGORY event_category_id=”ALLE”]

Slik melder du deg på kurs

  1. Meld deg på kursene ved å klikke på det aktuelle kurset
  2. Vær oppmerksom på at du velger riktig oppstartsdato
  3. Om kurset er fullt kan du sette deg på venteliste
  4. Vær oppmerksom på at kursplassen din blir ikke bekreftet før betaling er mottatt. Du kan betale med alle typer kredittkort via PayPal ved slutten av registreringen
  5. Etter at registreringen er fullført vil du motta en bekreftelse på e-post

Begynn på et påstartet kurs

Dersom kurset ikke er fulltegnet er det mulig å bli med selv om det allerede har startet. Har det gått en eller to ganger av kurset, melder du deg på via linken til det aktuelle kurset. De allerede gjennomførte timene kan du ta igjen på andre kurs. Dersom det er gjennomført minst tre klasser, betaler du kun for klassene som er igjen av kurset, og du må da kontakte oss for påmelding. Alle kursene passer for alle nivåer. Du finner beskrivelse av de ulike kursene her.