Mammamassasje – denne tjeneste avvikles fom. 4.12.18

– for den nybakte mammaen

Belly & Baby tilbyr massasje til nybakte mødre. Her får du en herlig massasje av hele kroppen, og slitne og stive mammamuskler blir myket opp.

Klikk her for timebestilling. Merk at det er kun ledige timer som vises, og at du muligens må klikke deg videre i bookingsystemet hvis du ikke finner noe ledig med en gang. Timebestilling må skje minst 24 timer før ønsket time.

I tillegg til mammamassasje tar vi imot gravide for massasjebehandling. Vi tilbyr også par kurs i fødselsmassasje.

Gravidmassasje

baby_belly_blomst

Priser

2017

Gravidmassasje 60 min – 900,-
Gravidmassasje 90 min – 1.200,-

2018

Gravidmassasje 60 min – 950,-
Gravidmassasje 90 min – 1.300,-

Praktisk informasjon

Velværeetikette og hygiene

Hygiene er viktig og gir velvære. En ren og nydusjet kropp gjør at huden absorberer den utvalgte massasjeoljen som benyttes. Undertøy beholdes på. Vi anbefaler å komme i god tid slik at du får en rolig start på behandlingen.

Avbestilling

Dersom du blir forhindret til å møte opp til avtalt time, ber vi om at denne avbestilles senest 24 timer i forveien. Ved senere avbestilling faktureres halve honoraret.  For å avbestille må du logge deg inn på din profil og kansellere timen. Du vil da motta en bekreftelses e-post, og timen vil ikke lenger være synlig under din schedule. Hvis du skulle ha problemer med dette er det viktig at du tar kontakt med oss. En kansellering er ikke gyldig hvis du ikke har mottatt en e-post med bekreftelse på at den er avbestilt. Ved senere avbestilling belastes honoraret i sin helhet.