MammaKjerne

MammaKjerne er et kurs som passer for alle som ønsker å komme i kontakt med, og trene opp kjernemuskulatur. Kurset bygger på MammaMage prinsipper for opptrening av dyp mage etter fødsel. Øvelsene som gjøres er rolige og enkle, med fokus på å gjenopprette kontakt med kjernen på en funksjonell måte. Kurset passer like godt for deg som er nybakt mamma som for deg som har vært gravid for mange år siden. Selv om du aldri har vært gravid kan du også ha stor nytte av disse øvelsene som styrker kroppen fra innsiden.

Gjennom svangerskapet blir kjernemuskulaturen strukket og belastet mer enn vanlig, og den trenger derfor å gjenvinne sin kraft etter fødselen. Hvis vi har en svak kjernemuskulatur vil kroppen måtte kompensere ved å bruke andre muskler når den arbeider, noe som kan føre til feilbelastning. En svak kjerne kan også gi problemer som brokk, bekkenorganprolaps, inkontinens og ryggproblemer.

Det legges opp til at øvelser skal gjøres hjemme hver dag mellom kursgangene. Disse øvelsene er viktige for å kunne følge progresjonen.

Kurset går over 6 ganger og holdes av sertifiserte MammaMage instruktører. Babyen din er hjertlig velkommen til å være med.

Forskjellen på dette kurset og barselyoga er at vi her kun jobber med bekkenbunn og dyp mage. På barselyogakursne inkluderer vi også andre øvesler som er fine for nybakte mammaer. Kursene utfyller hverandre og man vi ha stor glede av å følge begge.

Det er ikke mulig å ta igjen tapte ganger på dette kurset. Man vil få tilsendt program som skal gjøres hjemme hver uke.

Vi tilbyr både MammaKjerne Step 1 og Step 2. Man må begynne med Step 1.

Mammakjerne, mammamage, kjerne, kjernetrening, mammatrening, trening etter fødsel, magetrening
trening etter fødsel, mammamage, mammatrening, kjernetrening, kjerne, morogbarntrening