Therese med lille Ive 🙂

nybakt mamma, kjærlighet

Therese

Jeg ville bare si tusen tusen takk for alle de gode verktøyene jeg lærte under de to (pluss et par ekstra ganger) kursene jeg var på hos dere 🙂 Fødselen hadde nok ikke blitt den samme ellers – og jeg fikk utrolig mye skryt av jordmødre på Ullevål som sa de lett kunne se at jeg hadde gått på gravideyoga, og begeistret snakket seg i mellom om hvor rolig jeg var og at det nesten ikke så ut som at jeg hadde det vondt under riene siden jeg gikk helt inn i meg selv og brukte teknikkene for alt de var verdt. Jeg er veldig takknemlig for at dere har hatt så fine kurs og er så utrolig bra damer og forbilder!!

Coralie

Gravidyoga var den beste måten for meg å holde meg i form på gjennom svangerskapet og forberede meg til fødsel. Jeg kom også raskt i form igjen etter fødsel gjennom yoga og lek med babyen på barselyoga. Jeg elsket disse klassene!

Frøydis

Jeg begynte på gravidyoga hos Anniken og Caïla da jeg var bare 7 uker på vei med mitt barn nummer to. Det ukentlige pusterommet disse timene ga meg var gull verdt i en periode da kvalme og en konstant følelse av utmattelse preget hverdagen. Jeg kunne tilpasse intensiteten på øvelsene etter min egen dagsform og kom alltid ut av timene med mer energi og bedre humør enn jeg gikk inn med.

Hege Golf – modell

For meg var det å ha barseltid hos Belly&baby en fantastisk opplevelse. Den første tiden med en nyfødt var ganske overveldende og da var det å få kommet til et rolig sted med folk i samme situasjon og få rørt på kroppen. Det beste var også at jeg som stiv, utrent ble forstått og geleidet uten å føle meg dum. Det var en fin opplevelse for Arthur å være med andre på sin alder og få den første kontakten med sine jevnaldrende her.

Sylvia

Vi var strålende fornøyde med kurset hos B&B. Gravidyoga økten var knallbra, og informasjonen fra jordmor var informativ, praktisk og inspirerende. Innspillene om partnerens rolle under fødsel tror jeg vil gjøre en enorm forskjell. En spesiell takk til Caîla som kom med instruksjoner og noen sannhetens ord om partner massasje under fødselen. Nå gleder vi oss, begge to 🙂