Dyp Avspenning og Hypnose for Fødsel

med Nirlipta Tuli

Dette kurset er et to dagers kurs som er egnet både gravide, for de som jobber med gravide og de som ønsker å jobbe med gravide i fremtiden.

Det er to hovedkomponenter i kurset, fødselsforberedelse med hypnoseteknikker og Yoga Nidra med fokus på fødsel. Yoga Nidra er en teknikk for guidet avspenning, og det vil her undervises i en form som er utarbeidet av Nirlipta Tuli etter mange års studie med gravide par. “Total Yoga Nidra” egner seg for svangerskapet, og helt frem til fødselen. Du vil lære hypnoseteknikker for selve fødselen, smertebehandling og tidsendringsteknikker (f.eks. forkorte oppfattelsen av lengden på riene, eller forlenge pausen i mellom riene). Yoga Nidra teknikkene du vil lære vil inkludere omfattende fødselsforberedelser, spesifikke visualiseringer for hele svangerskapet, fødselen, det å føle seg rolig og trygg og få dyp hvile.

Hypnoseteknikkene har vist seg å være ekstremt enkle å bruke og effektivt i virkelige situasjoner.

Undervisningen vil foregå på engelsk.

Det er begrenset antall plasser. Påmeldingen er bindende. Se våre kjøpsbetingelser her.

Dato: 27. – 28. oktober 2018

Tid: Lørdag 10.00 – 17.30 – Søndag 10.00 – 15.00

Sted:  Kundalini Yoga Skolen
Professor Dahls gt. 30, 0260 Oslo

Pris: kr 2.200,- (gjelder enten per person for yrkesgrupper eller per gravide par)

hypnobirthing, yoga bidra, svangerskap, gravid, fødsel
Yoga Bidra, avspenning, gravid, svangerskap, fødselforberedelse, hypnobirthing

Nirlipta Tuli

Nirlipta er gründer og deleier i Sitaram Partnership and Yoga Nidra Network.

Nirlipta sine spesielle interesse ligger i den terapeutiske bruken av Yoga Nidra, der den fokuserer på søvnproblemer, drømmer, stress, fremme produktivitet for enkeltindivider og grupper med smerte relaterte utfordringer. Mye av hans arbeid er dannet ut i fra hans liv levd med kardiomyopai, autisme og søvnløshet.

Før han startet opp Yoga Nidra Network jobbet han som en registrert Hypnoterapeut , utdannet ved London College of Clinical Hypnotherapy, der hans spesialfelt var arbeid med gravide kvinner og angst og frykt i forbindelse med fødselen. Sentralet i hans unike hypnoterapeut praksis har han spesialisert seg på hypnoterapi i forbindelse med graviditet og fødselsangst.

​Les mer om Nirlipta her.

Nirlipta Tuli, Yoga Nidra