Gravidmassasje – NB – vi avvikler denne tjenesten fom. 5.12.18

Nå som du er gravid er det ekstra viktig å ta vare på deg selv og barnet i magen. Gravidmassasje er spesielt utviklet for deg som snart skal bli mor. Under svangerskapet skjer det en del endringer i kroppen, og massasje kan hjelpe mot mange av de plagene en kan få av at kroppens tyngdepunkt forandrer seg – blandt annet i bekken, rygg og nakke. Massasje øker blodgjennomstrømningen og kan også redusere hevelser i armer og ben. Ømme legger og føtter, som resultat av væskeansamling i kroppen, lindres. Gravidmassasjen virker avslappende på kropp og sinn, og du vil føle deg uthvilt og klar for din nye rolle i livet. Når mor har det godt har også det lille barnet i magen det godt.

Sammen med massøren finner du stillinger som passer for deg i forhold til trimester og eventuelle svangerskapsutfordringer. Du kan ligger på siden, på ryggen med hevet overkropp eller på magen på spesialpute. Du kan enten avtale en full kroppsmassasje eller fokusere på utvalgte områder som trenger litt ekstra pleie.

Gravidmassasje passer for alle gravide, og mange går jevnlig til massasje gjennom hele svangerskapet. Vi har kun kvinnelige massasjeterapeuter.

I tillegg til massasje for gravide tar vi på Belly & Baby imot babyer og nybakte mødre for massasjebehandling, samt tilbyr kurs i fødselsmassasje til gravide par.

Gravidmassasje

Massasjeolje
Massasjeoljen som anvendes er spesielt utviklet for gravide. Den er mild og inneholder ikke eteriske oljer. Den ajurvediske formelen inneholder naturlig søt mandel, edle plantevitaminer og nærende Ceylonese urter. Oljen tilfører huden fuktighet og beskytter mot tørrhet. Riskli og avokado bidra til å jevne ut den generelle fargenyansen i huden, mens hvetekim og grønne oliven jevner ut og mykgjør tørre områder. Kaldpresset kokos er en naturlig antioksidant som sammen med soya hydrerer huden, og bidrar til å redusere strekkmerker og misfarging. Beroligende duft av mandelmelk hjelper deg til å finne roen og balanse sansene. Passer alle hudtyper.

Klikk her for timebestilling. Merk at det er kun ledige timer som vises, og at du muligens må klikke deg videre i bookingsystemet hvis du ikke finner noe ledig med en gang.

Timebestilling må skje minst 24 timer før ønsket time.

Parkering ved våre lokaler
Gateparkering i kvartalene rundt. Ellers finnes det også en parkeringsplass i samme gaten (retning Majorstua).

massasje, gravidmassasje, velvære, mammamassasje

Gravidmassasje var helt fantastisk! Jeg tok den 4 ganger i løpet av en måned rett før fødselen og da var jeg veldig hoven og hadde vondt i ryggen. Mange sa til meg at sånn er det bare å være høygravid og jeg kommer til å ha vondt i hvert fall til fødsel, men det ble mye bedre etter den første behandling og ble helt borte om to behandlinger til. Det var også deilig å bli tatt på når alle kroppsdeler bare sover og kjennes ikke helt dine. Caila har helt magiske hender, sterke, men myke. Det var en vidunderlig opplevelse og jeg anbefaler gravidmassasje uansett om man har vondt eller ikke. Dere fortjener litt kos, jenter!

Jeg tror at massasjen hjalp meg litt i å føde på 2,5 timer. Og det ble veldig fin jente som heter Emilie. Tusen takk for en fantastisk koselig opplevelse som jeg fikk rett før fødsel.

Natalia SeleznevaGravidmassasje

Priser

2017

Gravidmassasje 60 min – 900,-
Gravidmassasje 90 min – 1.200,-

2018

Gravidmassasje 60 min – 950,-
Gravidmassasje 90 min – 1.300,-

Praktisk informasjon

Velværeetikette og hygiene

Hygiene er viktig og gir velvære. En ren og nydusjet kropp gjør at huden absorberer den utvalgte massasjeoljen som benyttes. Undertøy beholdes på. Vi anbefaler å komme i god tid slik at du får en rolig start på behandlingen.

Avbestilling

Dersom du blir forhindret til å møte opp til avtalt time, ber vi om at denne avbestilles senest 24 timer i forveien. For å avbestille må du logge deg inn på din profil og kansellere timen. Du vil da motta en bekreftelses e-post, og timen vil ikke lenger være synlig under din schedule. Hvis du skulle ha problemer med dette er det viktig at du tar kontakt med oss. En kansellering er ikke gyldig hvis du ikke har mottatt en e-post med bekreftelse på at den er avbestilt. Ved senere avbestilling belastes honoraret i sin helhet.

massasje, gravidmassasje, gravid, mammamassasje